EKA Reklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle



Profiliniz üzerinden Telegram bağlantısı kurarak, Etiket Bildirimleri, Alıntı Bildirimleri, Konu Cevap Bildirimleri, Abonelik Bildirimleri, Arkadaşlık Bildirimleri, Özel Mesaj Bildirimleri gibi bir çok güncellemeden haberdar olabilirsiniz.



Öncelikle BU BAĞLANTIYA tıklayarak bildirim ayarları ekranına gidiniz.

Ekranın en üstünde yer alan “Telegram Bildirimleri” başlığının altındaki "Telegram ile oturum aç" butonuna tıklayınız.

Karşınıza gelecek olan sekmede telegramı kullandığınız telefon numarasını yazarak “İleri” butonuna tıklayınız.


Daha sonra telefonunuz veya web telegram üzerinden “Telegram” tarafından size gönderilmiş olan mesajın altından “Onayla” butonuna tıklayınız.



Bağlantıyı onayladıktan sonra bilgisayar ekranındaki sekmede de “R10 botunun Telegram'da size mesaj göndermesine izin verin” kutusunu işaretleyerek “Kabul Et” Butonuna tıklayınız.

Artık bildirimleriniz telegram üzerinden size “R10” kullanıcı ismi ile otomatik olarak gönderilecektir.
Hocam bu özellik iptal mi edildi? Telegramdan bildirim almak istiyorum bende.

Edit: yeni temaya geçince gözüktü, teşekkürler.