Merhaba bir zamanlar aktif olarak kripto sektöründe iş yapıyor güzel kazançlar elde ediyordum gerek elde olan gerek olmayan sebeplerden sektöre tam kendimi veremeyip tamamen koptum zaman içerisinde bu süreçte aktif olarak elimin altında bulunan bu sektörde iş yapmış kişilerin illa karşısına çıkmış bir youtube kanalının sahibiyim bir çok öğretici bir çok airdrop vb. içerikler mevcut kanalda bu kanal son 1.5 2 yıldır pasif durumda içerik falan atmıyorum satmaya gönlüm el vermiyor bu haliyle ne eder inanın onu da hiç bilmiyorum fakat alacak kişiye maili vermek gibi bir şey söz konusu olmadığından kimsede yanaşmaz muhtemelen. Neyse velhasıl kelam bu kanalda artık kripto içerikleri üretmek istemiyorum ki üretmiyorum da malum sektörü öldürdüler sadece trade üzerinden ilerliyor şu an konsept değişsem neye çevirebilirim onu da bilmiyorum. Çok arada kaldım uzun süredir de internet aleminden epey bir uzağım aynı kanalın 20binlik bir instagram sayfası da var pasif durumda... Siz olsanız ne yapardınız? ve az çok sektöre sahip kişiler ederi ne olurdu kanalın?
62 Bin abonenin 6-10 bini türk en azından takipten çıkmadıysalar öyleydi kalan kitle global keşfet olmuş bir motivasyon videomdan gelen yabancı organik kitle bir tane bile bot atılmadı hesaba izlenme vs.
155 adet normal video onlarca da shorts mevcut hesapta. Sizce çevrilirse en mantıklı neye çevrilir? veya hiç uğraşmayıp şu haliyle elden mi çıkarmalıyım