egenull adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla sen kullanamıyor olabilirsin de ilk ay 5 dolar da olsa glm 5.1 i deneyim dediğin an zaten 5 saatlik limiti doluyor. Kimi k2.6 nın 3x i bittikten sonra da onun da durumu çok farklı olmadı. Ayrıca 5 dolara 60 dolar verıyor olabilir, ki bu 12x demek fakat commandcode 1 dolara 40 dolarlık deepseek v4 pro kullanımı sağlıyor. Sana yetiyor olabilir ama senden daha profesyonelce kullananlara yetmeyebilir. Zaten az biraz yazılımla ilgilenip de o paketle ayı çıkarabilen kimse olamaz. Commandcode gibi alternatifleri bilmiyor olman da maalesef benim problemim değil
günde minimum 8 saat aktif yazılım geliştirme yapıyorum, yazılım mühendisiyim aktif olarak çalışıyorum birde üstüne kişisel projemde olarak kullanıyorum claude + codex te kullanıyorum aktif olarak bir çok işimi opencode görüyor açıkçası, 5 dolara bu kadar burada aldığım limitleri 20 dolarlık paketler vermiyor bu 2. ayım kullanımlar bu şekilde yani Commandcodeyi duydum evet ama aktif olarak deneyimlemedim cümlemi o zaman şu şekilde düzeltiyim "aktif olarak kullandığım providerler arasında en cömerti" kiroda da ücretsiz abonelik yöntemleri vardı codexte şuanda aktif olarak 1 ay bedava veriyor tek bir providere bağlı kalırsan yetmez limtiler hocam