Hatalı kodları, bozuk görsel etiketlerini ve metindeki mantık hatalarını temizleyerek forum düzenine uygun, tamamen dinamik ve okunaklı bir şablon hazırladım. İstediğiniz gibi emojileri tamamen kaldırıp yapıyı sadeleştirdim.
Direkt kopyalayıp forum editörüne yapıştırabilirsiniz:
Verisunucu.net'ten Dev Bayram Çekilişi! Tam 22 Şanslı R10 Üyesine Muhteşem Ödüller!
Değerli R10 ailesi;
Verisunucu.net olarak bayramın coşkusunu yüksek performanslı altyapımızla taçlandırıyoruz! Kesintisiz hizmet anlayışımız ve yeni nesil donanımlarımızla tanışmanız, projelerinizi bir adım öteye taşımanız için dev bir bayram çekilişi başlatıyoruz.
Farklı ihtiyaçlara yönelik özenle hazırladığımız teknoloji dolu ödül havuzumuzdan tam 20 kişiye rastgele dağıtılacak muhteşem hizmetler ve 2 kişiye özel dev indirim fırsatları sizleri bekliyor.
Ödül Havuzumuz (Toplam 20 Kişiye Rastgele Dağıtılacaktır)
- Web Hosting: Bireysel ve kurumsal web siteleriniz için yüksek hızlı, güvenli barındırma çözümü.
- Reseller Hosting: Kendi müşterilerinize hizmet verebilmeniz için genişletilmiş kaynaklara sahip bayi barındırma.
- VDS (Xeon & AMD EPYC 4GB RAM): Üstün işlem gücü gerektiren projeleriniz için yeni nesil EPYC ve güçlü Xeon işlemcilerle donatılmış, yüksek performanslı sanal sunucular.
- Ekran Kartlı Sunucu (3 Günlük): Render, yapay zeka veya grafik ağırlıklı işlemleriniz için özel GPU gücüne sahip donanım deneyimi.
- VPS Server: Esnek yapısı ve izole kaynaklarıyla projeleriniz için ideal sanal sunucu altyapısı.
- Minecraft Sunucu: Kesintisiz, düşük gecikmeli (ping) ve yüksek performanslı oyun deneyimi sunan özel oyun sunucusu.
- FiveM Sunucu: Roleplay topluluklarınız için optimize edilmiş, yüksek oyuncu kapasitesini sorunsuz kaldıran sunucu altyapısı.
Özel İndirim Ödülleri
- 1 Kişiye: Tüm hizmetlerimizde geçerli %40 İndirim
- 1 Kişiye: Tüm hizmetlerimizde geçerli %30 İndirim
Katılım Şartları
Çekilişimize katılmak oldukça basittir, aşağıdaki iki adımı tamamlamanız yeterlidir:
- Bizi Takip Edin: Aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan sadece 2 tanesini takip etmeniz zorunludur (Tüm hepsini takip etmek zorunda değilsiniz):
- Instagram
- WhatsApp Kanalı
- Telegram
- Discord
- Facebook
- Yorum Bırakın: Bu konunun altına "Katıldım" yazarak çekiliş sıranızı alın.
Çekiliş Takvimi ve Detaylar
- Çekiliş Süresi: Çekilişimiz tam 14 gün boyunca devam edecektir.
- Sonuçların Açıklanması: Süre bitiminde kazananlar bu konu altından şeffaf bir şekilde duyurulacak ve talihlilerle R10 üzerinden özel mesaj (PM) yoluyla iletişime geçilecektir.
Şimdiden tüm katılımcılara bol şans ve iyi bayramlar dileriz! Altyapımızın gücünü deneyimlemek için harika bir fırsat, kaçırmayın!
Saygılarımızla,
Verisunucu.net Ekibi