SmartPenguin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen hafta İran’dan döndüm. Yaklaşık 2 hafta boyunca bir şekilde temin edilen proxy vs bunlar ile whatsapp falan girdim. Zaten benim için whatsapp olsa yeterli, fakat telefon da 100 tane ilginç ilginç şey kurulu. Openvpn var, V2Box var, V2Ray var, cisco anyconnect falan yani yok yok. Bir de sürekli config yolluyorlar tıklıyoruz kullanıyoruz. Ara ara kendi kendine bitiyor kapanıyor, işte orası sıkıntı.
Yani ben normalde kesinlikle bir çözüm bulup öyle giderim diye düşünüyordum, ancak dar zamanlarda tam teknik bilgim olmadığı için net sonuç alamadım. Deneme şansım da çok yok malum.

Ama birileri bu hizmeti sağlıyor, yani bu hizmet var. @oXoloria;
Hocam benim kardeşim de İran’da ne kdr ücret ödediniz fiyatlar nedir ve herzaman irtibatta olabilirmiyiz o kişi ile destek olursanız