SeoClas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam her ne olursa olsun emeğine sağlık tebrik ederim
Omertrpll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Renk uyumunda bişey var çok içine çekemedi beni, paket seç kısmında fiyatlar taşıyor düzeltilmesi lazım. Hayırlı olsun hocam bol kazançlar diliyorum
yarcanhack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla çok güzel görünüyor hayırlısı ve çok iyi yerlere gelmen dileğiyle inşallah
Peydigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genel itibariyla güzel görünüyor
Hypnas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel sadece burdaki logoyu değiştirirseniz daha iyi durur https://prnt.sc/qLpChDa6HJxj
NuvexSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam elinize sağlık gayet hoş duruyor sadece emoji yerine icon kullansanız daha iyi olabilir ve en sol altta x kişisi izlenme aldı gibi bier kısım var orası bence o tarafta hoş durmamış onu farklı bir tarzda başka bir alana alabilirsiniz elinize emeğinize sağlık bol kazançlar
Harunn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam güzel olmuş eline sağlık
vonali2652 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
genelde smm siteleri neden karanlık mod gibi oluyor renk uyumu güzel ama sanki biraz daha iç açıcı renkler olsa iyimi olurdu bilemedim. ama sistem güzel işliyor
Nextena adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Responsive sıkıntılı mobil görünümün güncellenmesi gerekiyor kutular çok dar olduğu için yazılar alt alta binmiş bunların düzeltilmesi lazım hocam bol kazançlar diliyorum

hocalarım herkese teşekkürler responsive kısmını halletmekteyim şuan daha canlıya alamadım yorumlarınız benim için çok değerli ❤