Revilationer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün satın alım yaptım, önceden api üzerinden kullanım yapıyordum artık buna geçiş yaptık. Saat 23.00'dan 04.00'a kadar aralıksız web tasarım düzenleme işi yaptık
Kalan limitler şu şekilde:

Current Session dediği limitler sanırım 2-3 saatte bir yenileniyor. Opus 4.7 kullandım kodlama esnasında. Bu usage göstergesinde haftalık limitlere Claude Code kullanımı dahil mi ya da ne kadar kullanıldığını görebileceğim başka bir ekran var mı bilmiyorum. Sanırım All Models kısmında gösterdiği Claude Code'yi de kapsıyor. Claude Design ayrı hesaplanıyor. Totalde 1M token kullanımı yapmışım.

Kullanımı API'den çok çok daha hızlı ve tasarım olarak daha tatmin edici sonuçlar aldım. Claude Web üzerinden diğer özellikleri kullanabilmek de cabası tabiki.

Şuanlık tavsiye ederim arkadaşa ilgisi için teşekkür ederim.
Merhabalar limitleri şöyle açıklayayım;

Session -> 5 saatte bir sıfırlanır
All models -> Tüm modellerin Claude Code dahil haftalık limiti.
Sonnet only -> Sadece Sonnet 4.6 ek limiti (All modelsden ayrı ama All models dolunca burasıda kullanıma kapanıyor. Yani sadece sonnet 4.6 kullanımı All Models de çok az bir etki yapıyor.)
Claude Design -> Sadece Claude Design'a adanmış bir limit.

Kullanıma gelirsek evet APIlere göre daha hızlı ve sıkıntısız oluyor direkt Claude.ai olduğu için ve şuan limitler çok cömert kolay kolay çoğu kişi bitiremiyor düzgün kullanım yaparsa.

Yorumunuz için ayrıyeten teşekkür eder iyi günlerde kullanmanızı dilerim.