Kıymetli yorumunuz için teşekkürler bu işte deneyimliyim evet bu işte kazanç olarak ayda 100 bin hacmini görüyorduk yıllar önce üye bulma konusunda hiç bir sıkıntımız yok en iyi para kazanma kanallarını ve sahiplerini tanırım işletme konusunda hiç bir sıkıntım yok avarder ve diğer yazılımların hepsine full a dan z ye hakimim bilmediğim bir işe zaten girmem
Yukardaki arkadaş kaç yıllık deneyimli bilmiyorum ama bu kadar detaylı gömerek kendi işini icra etmesi biraz şüpheli geldi birkaç bu tarz yorumlarda da denk geldim sanki rakip elemesi yapıyor gibi 😀 neyse sağlık olsun emektir sonuçta..
Hocam size gelelim sektöre şuan bal gibi de girilir fiyatların artması bu sektörde kâr oranını daha da arttırdı şuan bile kendim yazılım sattığım kadar bende bu sektörde görev sektöründe sitemle kazanıyorum. Müşteri bulmak veya üye bulmak değil asıl mesele altımızdaki üyelerle ne kadar daha çok kazanabilirim ? Altımızdaki üyeleri bana çalışan ucuz işçiler olarak gördükten sonra ipin ucu çözülüp gidiyor
ayrıca hocam Yapay zeka ile onaylama reddetme yapabilen sektörün lider entegrelerini görev sipariş paneli vs hepsi içinde olan paketi sizlere referans amaçlı indirimle sunmak isteriz. Düşünürseniz eğer
görev yazılımı ve uygulamamız:
GorevPro3.com
GorevPro3.com
kullan
demo123
Otomatik Görev sipariş ve Smm panel entegreli Görev sitesi ile eşzamanlı ortak çalışan sistemimiz:
Lisium.net admin@site.com
admin123
Detaylı görüşme için:
WHATSAPP