Malwareus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, anlattıkların birebir benim yaşadığım bir durumdu. Daha ilişkim 1 yılı doldurmadı ve şuan nişanı geçtik evlilik aşamasındayız. Zorla da olsa seve seve vermek zorunda kaldılar. Hiçbir şekilde ne zorladım ne tartıştım hanımın ailesiyle. Dışarı çıktığımızda annesi sürekli tehdit mesajı atardı bana, ben de arşivlerdim hiç oralı olmazdım. Çünkü şöyle ki, ben hanımımı zamanla oraya rest çekebilecek bir duruma getirdim. Yani amacım ekstra bir şey yapmak değildi aslında, sadece olmam gerektiği gibi oldum. Hanıma hep iyi davrandım, el üstünde tuttum. Zamanla, ailesi işte "bu çocuk olmaz, seni oyalar, eğlenmeye çalışmadığı ne malum" gibi kötülemelere karşı gelebilecek bir duruma getirdim. Önce beni, hanıma kanıtladım. Sonrasında zamanla ailesine rest çekip her gün bende kalmaya vs. başladı. Bende kalıyordu sabah işe bırakıyordum sonra kendi işime geçiyordum. Böyle devam ettikçe annesiyle tartıştıkça kızı tamamen ellerinden gitmesinden çekildiler herhalde ve istemeye çağırdılar. Şimdi bu yaz evleneceğiz, o günü bekliyorlar. Aram iyi mi? Değil, çünkü hem kültürel hem de eğitim düzeyi olarak ailem ve ailesi çok farklı. Küçümsemem asla fakat çok farklı davranıyorlar bu durumdan dolayı da kendi kuracağım aileye kendimi verdim. Zaman her şeyin ilacı siz iyi olun zamanla çözülüyor hocam.
Tecrübelerinizi aktardığınız için teşekkür ederim hocam 🙏 Bizde senin dediğin gibi yapıyoruz sürekli yani onlar ne dese de biz hep beraberiz ve birlikte mücadele ediyoruz ama ailenin baskısı çok üstünde oluyor. Annesi bizimkilerle tartışıp duruyor yani ailemle bile. Ben hiç bir şekilde konuşup olaya dahil olmuyorum ilerisi için ama gerçekten nefret seviyesine geldim. Tek umudum her şeyin bi anda tersine dönüp hal olması hocam..