hesap kapanması ayrı bir dert kapandıktan sonra actırıyorsun tekrardan bırdaha kapatıyor bırdaha ıtraz edıncede kalıcı olarak kapatılıyor sıstem cok sacma ıslıyor neye göre kapatıyor bu ai onu kimse kestiremiyor bütün varyasyonlar sanırım kimlik onayına çıkıyor orda ai de bir sapıtma var
kesinlikle hocam, ayni kimligi 3 kez attim acti, 4. kez attim kapandi boyle bir sacmalik hicbiryerde yok.
Devir mantık devri. Mantık ise şöyle diyor: “Hesapları satma, kendin üret. Klon sistemli, ücretsiz, yüksek kitleli reklamlara ve stratejilere dahil ol. Kapanan her hesabın yerine en az 5 tane aynı hesabı yapmaya devam et. Tüm hesaplar ayrı cihaz ve ayrı proxy olarak devam etsin…”
Olay bu; olay mantık ve strateji devri. 🤓👌
hocam hesap satmadim zaten kendim girdim dogal olarak kastim ama yinede kapandi sizin bilginiz varsa lutfen yardimci olurmusunuz
Facebook Türkiye direktörü r10'un çok eski üyesi ama yinede siz daha iyisini bilirsiniz..
o kadar caresizimki hocam bu konuda ne yapcagim hic bilmiyorum..
Sosyal medya platformu tabi ki değiştirilebilir. Fakat bu süreç bence daha çok Linkedin in işine yaradı. Birçok firma Linkiden e ağırlık verme kararı aldı.
dogrudur ama icerik uretimi vs. ordan olabilcegni sanmiyorum
Cihaz,internet ile alakası yok istediğiniz hesabı açın veya eski hesap alın başka cihaz başka internet kullanin yine kapanır instagram şuan hesap işlemlerine Ai bakıyor ve şuan çok kötü durumda eğer acilen bir güncelleme gelmez ise İnstagram da kimse kalmaz içerik üreticileri giderse kişisel kullanan kimsede kalmaz
evet guncelleme sart kesinlikle yoksa sektor buyuk degisime girecek
Bu şekilde bir şey mümkün değil. Veya burada Forum sahibi de bir şey yapamaz.
Geçtiğimiz günlerde forumda aratabilirsiniz yurtdışında olan bir kişi dava açtığını söylemişti.
Sonuçta bu sosyal medyanın kendi kararı,yani adamlar istediklerini yapmakta özgürler sonuçta. Tabii kullanıcısını da kaybetmeyi göze alırlar yapacak bir şey yok.
Buradaki şahıs veya şahıs grupları kolay kolay yardımcı olamayacak.
peki ne yapalim hocam elimiz kolumuz bagli beklemekte olmuyor hicbir bisey yapamayacagiz