Son zamanlarda bunu çok sık görmeye başladım bir ürünü sattıktan sonra insanlar sankş hayatınız yokmuş gibi sizden sürekli bi reaksiyon bekliyorlar 3gün sadece online faaliyetlerim olmadı anlaşmalı şikayet başlatmışlar ben niye hesap vermek zprundayım iadenin bişe bi prosedürü varken bunlar neden 300 lirayı 500lirayı sanki inanılmaz büyük bi rakammış gibi görüp sürekli beni taciz ediyor hastanedeyim dememe ragmen bir geçmiş olsun bile demeden adam sağık gibi hala beni darlıyor bu insanlık mı şimdi niye böyle bi toplum olduk zaten aşdıgınız ürün orjinalinden neredeyse 10x daha uygun kullandıgınız hertürlğ yanınıza kaar kalıyor depişim veya iade alıyorsunuz neden birde üstüne taciz ediyorsunuz 500tl alınca benşm hayatım kurtulmadı sizden. Bu 500tl sizin hahatınızı kurtarıcalsa bana kanıtlayın ücretsiz yollayım bu kadarı artık beni bogmaya başladı dengesiz tutarsız insanlardan dolayı garanti vermeyide bırakacahım veya fiyatına ekleme yapacagım diğer türlü bu tarz insanlar ile prtak bi zemin veya dil konusabilecegimizi artık düşünemiyorum sıkıldım bu durumdan.