McCandless34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kuru silah taşımayın hocam. olası bir olayda birisine doğrultursanız, karşı taraf sizi gerçek silahla öldürürse nefsi müdafaa yapmış olur ve hapis cezası bile almaz.
ben illa böyle bir olay yaşarsanız demiyorum ama ruhsatlı almayı düşünüyorsanız gerçeğini almanızı tavsiye ederim
Dursoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
+ kurusıkı silah taşıma olmaz
+ ruhsatlı silahında riske girer onuda kaybedebilirsin.
bulundurma oda silah faturasıyla olur turkiye şartlarinda şehir içinde üstünde ve arabanda yyakalanırsa elinden alırlar
sende bin bir türlü yalan beyanla paçayı zor yırtarsın ks silahın üzerinde kuru sıkı yazmıyor benım kanatımce yasak
Malwareus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurusıkı tabanca sadece ve sadece çantasında şarjör takılı olmadan taşınabilmektedir. Bulundurma ruhsatı olan tabancalar ise anca transfer için izin alınarak yine şarjörsüz şekilde taşınabilmektedir. Siz siz olun kurusıkı tabancayı kendinize hakim olabilmek adına taşımayın. Sıkıntılı bir durumda kurusıkı tabancayı çekmeniz durumunda, karşınızdaki kişi de kendi belindeki silahı çekebilir ve o kurusıkı olmayabilir. Haklı ya da haksız, öldükten sonra haklı olmanız bir şey değiştirmez.
Teşekkürler değerli görüşleriniz için insan gibi konuyu açıklayanlari görmek güzel olası risklerin farkindayim ama birkaç olaydan sonra kendi silahımı taşımak sıkıntı yaratabilir sebebi de şu eğer adrenalin yüksek bir ana gelirse hoş olmayan şeyler yaşanır bu sebeple çok arada kalmış bulunuyorum