KAPANAN HESAPLAR HAKKINDA DESTEK ~
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim kalıcı olarak kapanan instagram hesaplarıda yeni gelen güncelleme ile de açılmayacak herkes yapay zeka hatası diyor bunu metada kabul ediyor ama açılacağı yönünde hicbir dönüş yada işlem yok şikayetleri bile geri çeviriyorlar tek çözüm yolu hintli bir temsilci bulup destek almanız ( TÜRK TEMSİLCİLER VAMPİR GİBİDİR FİYAT KONUSUNDA ) ancak bu şekilde actırabilirsiniz şuan hesap acıyorum diyen bende dahil herkes bu şekilde yapıyor bu dediğim olay selfiede takılan hesaplar içinde geçerli hesaplar bir kere selfieye düştüğünde acılsa bile tekrar kapanıyor .
HESAPLARIN KAPANMAMASI İCİN DESTEK ~
Yeni kuracağınız hesaplar kesinlikle 2020 ve altı kurulum olmalı hesabı kurmaya başlarken selfienizi 3 aded gönderi olarak paylaşın ve arşive alın selfienizi Fenerbahce- Beşiktaş - Galatasaray gibi hesaplara dm olarakta atın + olarak selfie ile hesabınızda onaylayın ve hesabınıza hemen bir meta verified alın bot takipçi basmakta vs sorun yok bunlardan dolayı hesaplarınız kapanmıyor rahat olun ( ASLA HESABINIZDA ŞÜPHELIYE DÜŞÜRECEK İŞLEMLER YAPMAYIN BİRDENBİRE COK FAZLA GÖNDERİ - COK FAZLA DM GİBİ ) kısaca yapay zekaya ben gerçek bir kişiyim hesabımda manuel bir şekilde kullanıyorum imajı vermek cok önemli
BİLDİKLERİMİ SİZLERE AKTARMAYA CALIŞTIM SİZLERİNDE EKLEYECEĞİ BİLGİ YADA ARAŞTIRMASI VARSA EKLEYEBİLİRSİNİZ İYİ FORMLAR 💫
Paylaşım için teşekkür ederim hocam. Sağ olasın.
👏😊