Erkeklerinde, kadınlarında düşünce yapılarını kendileri belirlemiyor, dizayn ediliyor. Filmlerle, videolarla, sosyal medya ve reklamlarla, dizilerle her birimiz dizayn ediliyoruz.
Kadınlar üzerinde ise bambaşka bir dizayn var, teşhircilik ve feminizm üzerinden daha bebekken çizgi filmlerle işlenmeye başlıyorlar, sonra pop grupları, dizilerdeki başröller, filmler derken aslında olmaları gerekenin bu olduğunu düşünüyorlar.
Manipüle edilmesi kolay varlıklar, aslında onlara ne üretilirse onu giyiniyor, onlara ne söylenirse onu söylüyor ve onlara ne iş verilirse onu yapıyorlar, ancak elbette bunun aslında kendi hür iradeleri olduğunuda düşündürüyorlar tüm bunları yaparken.
Çünkü kadının ahlakını yok edersen aileyi yok edersin, aileyi yok edersen dini ve sosyal yapıyı yok edersin, kadını açıp saçıp sokağa ve pilaja sürersen, ona asıl özgürlüğün bu olduğunu fısıldarsan mahalleleri, ülkeleri yok edebilirsin.
Açık giyinmek, güzelliğini göstermek bir yerde kadının ihtiyacı, yani kendi beden ve ruh güzelliğini göstermek istiyor, sorun evde eşine göstereceği şeyi her birimize göstermesi, bir erkek açık seçikliğe maruz kaldığında doğal olarak farklı hormonlar salgılanıyor ve farklı şeyler hissediyor, doğal olarak! Yani insan iradesi bazı durumlarda duygu ve düşüncelerine söz geçiremez. Kimse palavra okumasın! Denemediyseniz deneyebilirsiniz.