Babasının büyük abisini de devreye koyduk hocam abisine direkt konuyu kestirip atmış yani şuan vermek istemiyorum diye..
Maddi durum orta hocam yani şükür evim arabam var. İşimi kazancımı da yürütüyorum. Biz her şekilde isteklerine göre, huyuna, ruh haline göre hareket ettik hep. Ama ya fikir bozukluğu yada duygu durum bozukluğu var gibi görünüyor. Kızı sürekli durumu konuşuyor ve ikna etmek için elinden geleni yapıyor ama bir gün pozitif diğer gün başka bi havada. Konuyu eşiyle paylaşıp bu durumu noktalandırma gibi bi çabası da olmadı. Bu işimize kim girip konuşup ne yaptıysa hiç birimiz annesini ve ailesini çözemedik hocam. Anlatınca çok saçma duruyor bence ama gerçekten durum böyle 😊 şaşırıp kalmışız hepimiz..
İstanbulda olsam o aileyi 5 dakikada çözerdim ne istediklerini anlardım sağ duyum ve hislerim kuvvetlidir. İkna etmek zor olmazdı benim için maddiyat insana göre haz verir insana göre maddiyat vermez duygusal değişkenlikler sizi şaşırtabilir iş annede biter baba ikna edilir whatsapp numaranı yazarmısın biraz konuşalım belki yardımım dokunur