Mesele babada biter. Babasının kıramayacağı can ciğer dostu bir tanıdığınız varsa kafalasın çözün işi kapıyı kapattığınızda anasıda tanasıda dışarda kalır sabah kalkıp yüzüne bakmayacaksınız sonuçta
Babasının büyük abisini de devreye koyduk hocam abisine direkt konuyu kestirip atmış yani şuan vermek istemiyorum diye..
Gelinin annesi bir işte mutlak olarak taş koyuyorsaki koyma sebepleri kızını kendi istediği birine verme isteği çoğunlukla vardır. Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum iyi kötü buna bişe diyemiyorum türk insanı kendini zeki sanırken insanın sınanacağı şey malesef sevdiği insanın ailesi oluyor. Öncelikle bir atılım yapıp eş adayınızın sevdiğiniz kızın biraz annesinin iyisine gidip biraz dertleşip ne istediğini anlayabilmeniz lazım annesinin sevdiği değer verdiği birini götürüp ikna edebilir yani azimle olmayacak bir şey yok direnmelisiniz benim sevdiğim kız vardı annesi ölmüştü babası delinin tekiydi taksim gibi bir yerde mafya vari takılan 60 küsür yaşında sevdiğim kızla onun yüzünden ayrıldık babasından korkusundan ben her şeyi göze alıp o adamın karşısına çıkmayı isterken ayrıldım yani kardeşim yenge annesini ikna etnmeli suyuna gitmeli ona bu sevginin gerçek olduğuna senin eşini çok seveceğine sağdık olacağına o kadını inandırması gerek azim çok önemli sevginin karşısında kimse duramaz size tavsiyem nr olursa olsun gönül rızasıyla o evden gelinlikle çıkar kaçırmadan suyuna gidin kadının inşallah kavuşursunuz
Maddi durum orta hocam yani şükür evim arabam var. İşimi kazancımı da yürütüyorum. Biz her şekilde isteklerine göre, huyuna, ruh haline göre hareket ettik hep. Ama ya fikir bozukluğu yada duygu durum bozukluğu var gibi görünüyor. Kızı sürekli durumu konuşuyor ve ikna etmek için elinden geleni yapıyor ama bir gün pozitif diğer gün başka bi havada. Konuyu eşiyle paylaşıp bu durumu noktalandırma gibi bi çabası da olmadı. Bu işimize kim girip konuşup ne yaptıysa hiç birimiz annesini ve ailesini çözemedik hocam. Anlatınca çok saçma duruyor bence ama gerçekten durum böyle 😊 şaşırıp kalmışız hepimiz..