Herkese selamlar.
Düşüne düşüne bi hal olduğun bu durumumu sizlerle paylaşıp büyüklerimin ve tecrübesi olan arkadaşların fikrini almak istiyorum.
2 yıllık kız arkadaşım, kadınım olarak ilişkiye başladığım sevdiğimi ailesinden dolayı alamıyorum yani evlenemiyoruz bir türlü… İlişkimizin ilk başlangıcında da bu mottoyla görüştük, sevdik ve hep evlenmek istedik. Ama evlenecek olan ben ve kız arkadaşımdan yana hiç bir kusur sorun yokken annesinin hiç bir sebep belirtmeksizin istememesi ve bu durumu istemediğinden dolayı eşine paylaşıp halletmiyor da. Bir gün olumlu bir gün olumsuz tavrı ve havasıyla psikolojimizi bozmuş durumda kızın annesi. Ailemi istemeye gönderdim hatta annesi ilk tanışma olsun konuyu açın bizde kendi aramızda hal edip bu işi bitirelim demişti bizimkilere. İlki malumunuz olumsuz oldu ve biz artık aile kendi arasında konuşup hal etmesini bekledik. Neredeyse 5/6 ay olacak. Ve yine olumsuz bi havaya girdi bizim olmamamız için resmen yemin ediyor. Biz 2 yıllık ilişkimiz de ne ufak bi problem nede aksilik asla yaşamadık resmen rüya gibi bi ilişkimiz var. Hemen hemen çevremiz de herkes de ilişkiyi duymuş durumda. Şimdi biz her şeyi usulünce yaptık ettik çok istiyoruz ama aile ve annesi bu durumu ne kabullendi nede istekli oldu. Hep bir birimize eş gözüyle baktık bir sürü hayalimiz, umudumuz var… Gerçekten bu işi nasıl mutlu sona erdirebiliriz sizce? Fikirleriniz benim için önemli teşekkürler şimdiden..