domainsepeti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba herkese hayırlı akşamlar ben evli 2 çocuk babasıyım evim var hamdolsun petrolün içinde iş yerinde var fakat bir sıkıntı var para tutamıyorum biriktiremiyorum elime geçtiği gibi yiyorum gidiyor yeri geliyor günde 3 4 k para harcıyorum hesapta tutmayı denedim olmadı altın aldım olmadı napmam lazım nasış bir yol çizmeliyim birikim yapmak için
abicim parayı hanımına ver. kadınlar, erkeklerden daha tutumlu oluyorlar bu konularda. parayı hanımın yönetirse eminim eline geçer geçmez çar çur etmezsin.

denedim olmuyor diyorsan illa, aylık bir bedel belirleyip otomatik ödenecek şekilde hayır hasenat işlerine bağlayabilirsin. mesela tema olur, lösev olur. bunlara her ay düzenli ödeme talimatı verirsin. birikim yapamazsın belki ama ahiretin için güzel bir iş yapmış olursun. arkanda güzel bir miras bırakırsın dünyaya. yok onları zaten yapıyorum diyorsan kripto olayı var ama ondan anlamıyorsan girmen mantıklı olmaz. tarla al mesela. gelecekte tarım değerli olacak. ufaktan başlamak lazım. tarım, hayvancılık gibi alanlara ufaktan yatırım yapman uzun vadede sana kazandırabilir. yok bunların hiçbirini beğenmedim diyorsan, forumda iş arayan bir sürü insan var. hayrına, onlara online yapacakları bir iş verip tek sefer ödeme yapabilirsin. Allah daha çok versin.