fasb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamam kardeşim. görüşürüz. evdeki emekliler 20k alıyordu değil mi bu gülücük daha çok yakışır sana. hadi bir daha yazışmayalım çünkü üslubun çok kötü. biz bu üslubu kullananlara belden kravatlı diyoruz ve muhatap olmuyoruz.
Uslubum mu bozuk? Delikanlılık yapıp ilk yazdığın mesajı sildin ama senden önce ben alıntıladım bak. Sonra gelip usluptan bahsetme. Senin gibi düşünmeyen insana saygın olsun. Bak karşı görüşten edebiyle yazanlara tek lafım yok. hatta görüşüne katılmasam da teşekkür etmişim. İban at, 2-3 backlink alayım ne demek? Paran var yok seni ilgilendirir düşmanımda değilsin helalinden kazanıyorsan Allah daha çok versin. Ancak çirkinleşmeye, cahilce yorumlar yapmaya gerek yok.
Backlink satıyorsam ticarettir dileniyor muyum? 8 yıldır kimden karşılıksız bir çöp istemişim? Erkek adam bel altı vurmaya kalkmaz. Erkek adam ıban atta sus demez.
Varsa bir fikrin yanlış bile olsa edebinle yorumunu yaparsın. Cevabımı beğenmesen de okursun okumazsın gidersin. Para nerede konuşulur söyletme bana şimdi yaşın başın kaç bilmiyorum ama yaşla da alakası yok bu kadar bayağı yorumlara gerek yok birde üstüne usluptan bahsedebiliyorsun.
Geçmişte evdeki emekliler ne alıyordu? Sen git paranı önüne koy secde etmeye devam et paraya tapınıyor gibi bir izlenim var konuma da mümkünse bence de yorum yapma. O belden kravatlılarda senin gibiler. Delikanlısın ya yazdığın ilk yorumunla uslubunu bozuk hala devam edip bir de usluptan bahsedecek kadar değişik bi tipsin. Hadi engelle geç sen git çevrendeki köpeklere paranla mama al (sokak hayvanlarına haaa yanlıs anlama çevrendeki köpekler diyince)