Hocam Almanya ekonomisini zaten Türkiye ile kıyaslamak yanlış olur. Ancak bunun tek suclusu erdoğan gibi konusmakta yanlış olur. İkinci dünya savaşından sonra ağır sanayiye yatırım yaptılar. yemediler içmediler ürettiler. Bizde iktidarda olmasalar bile bürokrasi de malum zihniyet olduğu için insanların kıyafeti kılı tüyü ile uğraştık. Mezhebi ile uğraştık. Sağı'da bunu yaptı solu da yaptı. Allah aşkına ağzımız açılınca Aselsanı roketsanı erdoğan mı kurdu yıllardır var dıyoruz. Yıllardır ne ürettik adı vardı kendi yoktu. Kaç girişime engel olundu?
Evet otomobili yeni yapmadık ama irade yoktu. Kim yaparsa yapsın o dönem uğraşmış Allah razı olsun mekanı cennet olsun inanın kim adım attı bilmiyorum bile en koyu solcu olsun samımıyetle o adımı atmış ya Allah bin kez razı olsun nur içinde yatsın kendi dışındaki nedenlerden devam ettirememiş olsa da. İrade olmayınca istersen roketsan 500 yıllık olsun.
İnsanlara bir seye ınandıramıyoruz. Dün ambargo koyanlar bugun en üst mertebeden gelip savunma iştiraklarını geziyorlar. Ama bizdekiler diyor kı orası şurdan geldi burası şıurdan geldi. Geldi dedikleri ülkelerin ust duzey yonetıcılerı bıle gelip bakıyorlar.
diyelim ki bir parcası bı yerden geldi. geçmişte de getirip yapaydılar ya. Burada bariz art niyet var yahu bıze koyun dıyorlar ama kendı tabanını koyun yerine koyuyorlar bunlarda ses etmiyor. Allah aşkına şu ülke için samimi duygular besleyen bir insan "Füzeden balıklar ürküyor, oradaki deniz ürünleri ticaretinin ekonomisi bozuluyor" gibi bir delinin dahi demiyeceği bir söz söyler mi?
Ulan ülkenin savunması güclü olmazsa yarın suriyeden beter olursun o zamanda düşmanın attığı füzelerden denize döşediği mayınlardan ürker o komik gerekçeyle cevap verecek olursak.
Ancak bu chp trollerine bakarsak hep cahil koyun biziz. Biri de demiyor ki arkadaş her şeyi anladık da sen bizim aklımızla dalgamı geçiyon benim liderim bu kadar basit düşünebilir mi bu memleket için demiyor. Bunu bile eleştireyemeyenler başkasına koyun diyor

Bakın ben ekonomi kötü diyebiliyorum. %100 iktidarın hatası olmasa da iktidarın payı da çok diyebiliyorum. Veya bundan iyisi varsa inşallah CHP'lide olsa seçilir ülkem adına bende yaptıklarını gorur ıkna olur oy verırım dıyebılıyorum.
Yorumları okuyun kapasitelerine bakın çoğunun. Hakaretler, küçümsemeler, ticaret yapmayız demeler düşman ilan etmeler

)) gerçekten kendi zihniyetlerini ben olsam bu kadar net gösteremezdim nasıl da lkendileri gösteriyorlar.