Sağlam agentla çalışın demişsiniz.Agentlar belli bir yere kadar birbiri ile aynıdır. Burda cpa firmalarıyla çalışın demeniz daha doğrudur
Kesinlikle, sağlam bir "Agent" ile çalışmak; "CPA" şirketiyle çalışmak için çok daha avantajlı, verimli ve stabil bir süreç yönetmenizi sağlar. Özellikle yeni bir şirket açılışı yapıyorsanız ve fazla bilginiz yoksa. Çünkü, Agentlar bütünsel olarak hizmet verirler ki
Clemta gibi bir de Start-up şirketiyse ve yatırım aldıysa; hizmet kalitesi olarak çok daha yüksek potansiyel barındırır kaliteli hizmet almanız için. Agentlar belli bir yere kadar da aynı değildir, bu genel-geçer kanılarınızı kendinize saklayın. Bir konu açmışsınız ne bir bilginiz var ne de yetkinliğiniz. Zaten biliyor olsanız ne yazdığınızında farkında olursunuz. İki tane örnek site paylaşmışsınız daha piyasadan haberiniz yok. Ben müşteri olarak sizden çok daha fazla bilgiye sahibim, önce işinize saygılı olun ve insanları yanlış yönlendirmekten vazgeçin.
Agent'ın içerisinde
* ITIN,
* Reseller Certificate,
* Beneficial Ownership Filing,
* Dissolution, Unique Suite Number,
* Trademark, Amendment to Articles of Organization,
* Certificate of Good Standing,
* Stripe Application Assistance,
* PayPal Application Bundle,
* AMEX Essentials Kit,
* Physical Address & Utility Bill, Physical Address
vs..
bir çok hizmet verebilir, dashboard üzerinden otomatik kolay kontrol sağlatabilir ve daha nicesini bütünsel olarak tek bir akıştan yönetebilirsiniz ki bunların içerisinde "CPA" hizmeti de dahil olmak üzere... Kısaca, "Agent" hizmeti "CPA" hizmetini kapsar, hatta ve hatta "CPA" hizmeti veren bir çok bireysel veya ajans bu tarz "Agent" larla anlaşmalıdır.
Agentlardan şirket kurup cpalardan 5472 ve 1120 formlarını doldurtabilirsiniz.ortalama 100-150 euroya kadar fiyatlarla formlar doldurulabiliyor cpalar tarafından.Agentların farkı şurda ortaya çıkar;
Müşteri desteği
Vergi hakkında genel bilgilendirmeler
Vergi günleri hatırlatmaları
Resmi belgelerin gönderilmesi
Sistemlerin kurulması
Sözleşmelerin gönderilmesi
@yilmazhost; her iki formu da ücretsiz "Agent" üzerinden çok basit ve hızlı bir şekilde panelden doldurarak ıslak imzalı bir şekilde gönderim sağladım, ayrıca "
ITIN" içinde %50 indirimle beraber sorunsuz bir şekilde başvuru ve kabul süreci geçirdim. İnsanlara ürün satmak için gözlerini korkutup, yönlendirme yaparak. Ayrıca, Clemta ile çalışmayı düşünen varsa " Premium " üyelik için 500$ 'lık indirim kupon kodum mevcut, isteyenler ulaşabilir. kıyı, köşe, köhne ne idüğü belirsiz firmalardan alıp başınız ağrıyıp, uğraşacağınıza.. her işlem için sizden para koparmaya çalışıp sürekli ekstra ücret talep edeceklerine; Kurucusu Türk ve profesyonel
Girişimci olan "Clemta" şirketiyle çalışmayı düşünün ve araştırın derim. Neyse, bu konnuya yeterince vakit harcadığımı düşünüyorum. Sağlıcakla.