RCYS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle ben ekonominin güllük gülistanlık olduğunu söylemedim hiçbir yorumumda. Evet ekonomi kötü. Eskisine kıyasla ben birçok şeyinde iyi olduğunu düşünüyorum. Erdoğan hakkında şu iddiaların yarısı olsa ve bu kadar kanaatimi değiştirecek şekilde doğru olma ihtimali yükse olsa, değil oy selam vermem.
Ancak CHPli arkadaşlardaki fanatikliğe bakın. Ben yapmış derken bile iddialar doğru ise ibaresini kullanıyorum mahkeme başkanı değilim. Şimdi biri yazmış hakaret ettirip dava açacak diye. Bilgin varsa bilgi bile değil yanlışta olsa fikri olup söyleyemeyen cahiller, akkoyun vs diyor. Şimdi buna laf desem haklı mıyım haksız mı? Veya dava açsam ben bu konuyu bunun için mi açmış olacam?

Delikanlı olan delikanlıca cevabını verir. Namussuzca kimse bana hakaret edemez. Doğru demiyorum bakın yanlışta olsa fikrini söyle geç. Kuduz gibi hakarete varan saldırılar var Cehalet böyle bir şey.

Ekonomiye gelince mevcut iktidar dönemine göre kötü. Ancak hangi kıyasla yaparsak yapalım sabahları bulur. Savaşlar, pandemi, dünyanın en büyük depremlerinden biri vs vs. Elbet hükümetinde son dönem yanlış politikaları vardır. Kimse 4x4 değil bizim suçumuz yok diye sıyrılamaz.

Ancak diğer yandan savunma sanayine yapılan çok ciddi yatırımlar var. Ülke tam manası ile savaşa hazırlanıyor bunlarda akılalmaz maliyet gerektiren şeyler. Yanlış olanlardan biri de EYT mesela. Bu ekonomiye ayrı bir yük getirdi ki hükümetin hatasıdır. Ne koyunum ne at gözlüğü ile bakarım. Erdoğanda babamın oğlu değil. Ancak şuan daha ıyısını yapacak bır muhalefet göremiyorum. Biraz Yavuz Ağıralioğlu gibi ancak kazanacak mı veya kazansa kesin yapabilir mi bilmiyorum sadece yapma ihtimalini diğerlerine göre yüksek görüyorum.

Ekonomi kötü dediğimiz bir ülkede (kötü olduğunu bende söylemiştim) her alanda yatırımlar devam ediyor. Yaşanan deprem dünyanın en büyük depremlerinde sıralamada vardır muhtemelen. İktidar bazı eksikleriyle birlikte ıyı bır aksiyon aldı. Dediğim gibi savunmaya ciddi yatırımlar var. Bunlar benim fikrim katılırsınız katılmazsınız. Yanıldığımı düşünmesem de yanılıyor da olabilirim şuan doğrum bu olduğu için destekliyorum. Nasıl ki bazıları onca iddiaya rağmen, kendi içlerindeki insanların bile iddialarına rağmen birilerini destekliyor fikrini söylüyor bu da benim fikrimdir. Yanlış olduğunu ne zaman anlar düşünürüm orada bırakırım. O kuduranlar gibi fanatizm yapmam. Ben ülkemin daha iyi olmasını istiyorum. İsterse koyu solcu biri olsun daha iyisini yapacağını düsünüyorsam zerre tereddüt etmem oy vermekte.
Anladım hocam seni yorumunu okudum güzel yazmışsın eyw bende erdoğana oy veren bir vatandaşım herzaman iyi olsun bu adam yapar diğe akıllıdır sözü birdir yapar diğe oyumu verdim yalanım yok bu sadece akp için geçerli değil benim istediğim artık feraha cıkalım ülkece kim nasıl farketmeksizn düzeltsin yıllar geçti diğer avrupa ülkeride iyi değil ben çift vatandaşım avrupaya gidip geliyorum almancılar gibide gördüğümü kötülemem avrupayı yani dünyaca ekonomi var hocam fakat bukadar değil var yine yalan değil arada farkta çok yok biz ile şöyle fark cıkıyo kiralardır aldıkları gıdalar vs uygun onlar rayına otursa zaten milletin aldığı maaş vs kiraya gıdaya uygun olsa avrupa gibi sorun yok kim kimi iyiyosa yesin bu olaylara devletin bir şekilde engel olması gerek kira gıda otomobil vs yoksa aldığın maaaş vs dünya standartına endeksli aynı paraya geliyor adam alıyo misal aylık 600 euro bize ne deng geliyo şu ama adam hem kira ödiye biliyo hem iyip içebiliyo kısıtlanmıyo bunu düzeltmeleri gerek görüşüm bu hocam