https://www.r10.net/instagram/478258...post1091025147
Buradaki yöntemi deneyebilirsiniz, dün açtığım konuda yazmıştım. İlk kimlik gönderdim bir daha istedi sonra bir daha gönderdim bu sefer kalıcı olarak kapatıldı klasik herkese gelen mesajla karşılaştım.
Bütünlükten kapanan hesaplarım açıldı ana hesabı açmadılar.

Ne yaptım: Harcama yapmış business suite'ın desteğinden yazdım çünkü reklamla ilgili sorun olduğunda orayı kullanıyorum, en azından denemeye değer dedim.
AI yok direkt insan bi yetkiliye bağlıyorlar. Instagramların hiçbiri business'a bağlı değildi bile ne ismimle ne de başka bir şeyle alakası yok.
Sadece kullanıcı adlarını istedi fotoğrafta gördüğünüz muhabbetten başka bir şey geçmedi.

Ne kadar harcama yapmış business hesap?: 10 BİN TL , Ama tutarın önemi yok sıfır business suite hesabı açsanız bile bu desteğe ulaşabiliyorsunuz.

Dün saat 10da yazmıştım bugün 10da açtılar tam 1 gün sürdü.

Kullanıcı adlarını belirtmediğim 2 hesap vardı onlar bile açıldı ama ana kilitlenen hesabı açmamışlar.
Totalde 4 hesabım açıldı bu şekilde.

Ücretli destek vermiyorum herkes faydalansın.

Not: bir daha zincirleme hesap kapanmaması için iş yaptığınız hesapları farklı telefonda tutun, ana hesabınızı farklı telefonda tutun.

Aşağıdaki mail geldi. Her zamanki metanın mallığı tabii ki maildeki "verify identity" linki çalışmadı. Sonra instadan kapanan hesaba girmeye çalıştım şifre değiştirmemi istedi değiştirdim sorunsuz açılmış, kimlik doğrulama istemedi, diğer hesaplara girmeyi denedim, hiç şifre değiştirmemi istemeden sorunsuz giriş yaptı.

Dediğim gibi ana kapanan hesabı açmadılar ama bağlantılı buldukları tüm hesapları açtılar.
Ana kapanan hesap önemsizdi yeni hesaptı zaten ama açılanlar hem takipçili hem de arasında 5 yıllık kişisel kullandığım fotoğraflarım olan hesabımdı.

Sanırım sorunun farkındalar.

Konuşmanın tamamı (BAŞLANGIÇ: 21 MAYIS AKŞAM 22:00 - BİTİŞ: 22 MAYIS AKŞAM 15:00):