joker0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar yeni mobil app geliştiriyorum kategorisini söylemek istemiyorum yanlış anlamayın beni lütfen çünkü tr deki en detaylı gelişmişini yapmaya çalışıyorum hedef kitlem genellikle kadınlar ve nerde ne zaman olsalar dahi her sıkıldıklarında kullanabilecekleri bir app bu bilgi olarak bunu verebilirim ama benim kafama takılan şu var nasıl iyi para kazanabilirim bu uygulamadan aylık abonelikten mi yoksa uygulama içi reklamlardan mı daha çok kazanılır şimdi mantıken değişkenlik göstericek biliyorum ama uygulama içi reklam izleme sayısının avantajıda şu belli bir saniye izleyip ücretsiz hak kazanıyor para vermiyor psikolojik açıdan daha iyi hani uygulamanın abonelik fiyatlarını yüksek tutup reklamlara mı yönlendireyim yoksa normal seviyede tutup uygulama içi reklam izlemeye mi yönlendirmek daha mantıklı olur bilemedim ortalama mobil applerde ne kadar para kazanılıyor hem abonelik hemde uygulama içi reklam gelirleri bilenler cevaplayabilir mi hangisi mantıklı olur kararsız kaldım
İkisinide birden yürütün reklam ı sıklaştırırsanız premiuma yönlendirirsiniz aylık sabit gelir olur