1.5 senedir köklü kurumsal yarı kamu bir şirkette çalışıyorum.

Bir yöneticim var 12 yıldır bu kurumda çalışıyor daha önce 3-4 defa departman değiştirmiş şimdide bulunduğum departmanın şefi konumunda.
İlk iş girişimde bile beni istememiş , bu çocuktan olmaz demiş bir insan ben bunu daha sonrasında başkalarından duydum.
Bu 1.5 sene süre zarfında 1 iyi davrandıysa 8 kötü davranmıştır oran budur abartısız. Şimdi diyeceksiniz ki nasıl kötü davrandı şöyle ki;
İşe ilk başladığım zamanlar çok büyük bir alan olmasına rağmen beni bir saha görevine işçilerin başına verdi ve yapmam gerekenleri söyledi, ben hiçbir yeri çok iyi bilmediğim için hatalar yaptım bana gösterir misin dediğimde ise boğularak öğreneceksin oldu.

Kullandığı programı bilmiyorum ancak aynı işlevi ve daha fazlasını gören başka bir programı biliyorum benim kullandığım programı öğreneceksin diye tutturdu bana yani onun programı Corel benim bildiğim illustrator. Başkalarının yanında akıl veremeler küçük düşürmeler ses yükseltmeler, trip atmalar , ben ona bey , şef dememe rağmen ismimle hitap etmeler. Projelendirme yaptığım ve üzerinde çalıştığım şeyleri sunmak istememe rağmen beni oyalayan ve benimle toplantı yapmamalar.
Kendi çalıştığım departmanın komisyonuna dahil etmemeler , nereye gittiğini söylemeden odadan çıkıp gitmeler , yaptığı hiçbir işten bahsetmemeler felan.

Bir çok angarya işi de bana kitlemesi cabası.

Şimdi ben bu şahısla iyi iletişim kurabilmek adına dışarıdaki ofisine hediye alıp gittim olmadı , 3 kere kenara çektim benimle alakalı sorun nedir dedim olmadı , abi dedim olmadı bey dedim olmadı.
Artık belli ki vazgeçme zamanı geldi de geçti.
Herkesin arkasından konuşan , konuştuktan sonra yüzüne gülen , herkesin sevmediği ya da sevmekte tereddüt ettiği ama en eski personel olduğu için yüzüne güldüğü bir tip.

Şimdi ben ne yapıcam ya? Bundan önce evden çalışıyordum ne patronum ne müdürüm ne şefim vardı. Böyle bir durumda ne yapılması lazım?

Bu arada İ.K bunun en yakın kankası onun odasından çıkmaz, hatta her tartıştığımızda bi ikisi dışarı çay kahve içmeye gider felan.

Defalarca kez arkamdan gerizekalı bile dediğini duydum.

Şimdi ben 24 o 35 yaşında. Bana bir fikir verir misiniz? Teşekkür ederim.