soylenmezsmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir çok firma hemen işçilerini çıkartıp live support kısmına ai koydular ve 2 ay sonra ciddi olarak satışları düşüp tekrardan bütün çalışanlarına ikramiye ile tekrar aldılar bir çok yurtdışı firma bunu yaşadı. Tam yaz dönemi geliyor eğer ki 1-2 hafta içinde reklam cirolarından tutun reddit,bhw gibi yerlere bu konu popülerleşirse meta geri adım atıp tekrardan bütün çalışamnlarını tekrardan işe alacak.
Aİ daha gerçekten Aİ değil.
Ai sadece şuanda "if" olasılıkları çok geniş olan "bir python betiği" gibi olarak yorumluyorum.
Yani yeteri kadar zeki olmadığı için bu tür şeyler yaşanıyor. Bakacak olursanız YouTube'da ai koydu ama hiç farkettirmedi çünkü o hala çalışanlarını çıkartmadı ai'nin verdiği kararları eleştirmesiyle kullanıyor ama meta böyle bir yol izlemedi.
Bakalım ilerleyen zamanda neler olacak göreceğiz.
hocam bu konunun cidden uzerinde durulmasi gerektigini dusunuyorum cunku bircok insan ekmek yiyor bence r10da da cidden tartisilip biseyler yapilmasi gerekiyor instagramin turkiye konsoloslugu ile alakali yetkililerden sektordeki buyuklerden bu konuyla alakali biraz yardim istemekteyim bircok sektor etkileniyor cunku @Coşkun Çetin;