NetXx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Basarilar dilerim,
Ben de birkac deneyimimden bahsedeyim su kategoriyi canlandiralim biraz.
Denediginiz cogu seyi ben de denedim en son suna kanaat getirdim;
Smore, Tumblr kullandim paravan icin. Medium kullananlar da var fakat Medium affetmiyor.
Smore ve Tumblr tarafinda bir yere kadar cikip sonra geri donuyordu hitler. Sanki algoritmayi bu linkleri pinleyenleri cok da sey etmeyin diye ayarlamislar. Bir gun uyandim tumblr tamamen kesilmis neredeyse, bir gun de uyandim Smore kesilmis. Bir baktim ki hesap acik olmasina ragmen 500 hata kodu donduruyor. Smore hesabi banlamis. Domain ban sorununu boyle asmaya calisiyoruz ama ona da hem Pinterest hem de diger servisler cozum bulmus gibi.
Ben de yasli domainlerimle calisiyorum artik, faydasi da var sanki. Globale hitap eden bir site actim gecenlerde meyveleri gelmeye basliyor sanki.

Sozun ozu yasli domain isi biraz daha kolaylastiriyor.
Teşekkür ederiz deneyimlerini aktardığın için. Evet bence de domain otoritesi ve yaşı çok önemli. Yeni testlerde 1 hesaba günlük 1 pin atarak domaini banlatmadan hesabı ısıtabilir miyim onu deniyorum. Eğer bu sorunu bu şekilde aşabilirsek 1-2 ay düşük pin sayısı ve sonrasıda kademeli artışla domaini pinterest tarafında otoriter yapabiliriz diye düşünüyorum.