dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müslümanım diyebilmek için müslümanlığı bilmek lazım. Dininin peygamberini tanıyan adam onun tek bir elbisesi olduğunu bilir. Bugün kaç bin liralık elbise ayakkabı çanta araba birden fazla ev vs alıp hala müslümanim demesi ya dinini bilmediğinden ya da başka sebeptendir. Ben her şeyi geçtim sadece TÜİK verileri mahkeme kararı neyi baz aldığını söylememesi bu duruma da müslümanim diyenin itiraz etmemesi müslümanlığa uymaz. Bahanesi ne olursa olsun. Diğer tüm iddiaları boşversene bile. İçki içene ona buna ekreme meltem e çalana çırpana laf etmeden önce insan bunları bi düşünür
Hocam dinden dem vurup bu kadar boş yapılması nıye yanlış anlamayın da? Peygamberin tek elbisesi diyorsunuz.. Kapatın interneti, bırakın telefonu. satın varsa arabanızı.
Nasıl bir kafa bu ya yemın ederım İslam dünyasının bu halde olmasının en önemli sebeplerinden biri de bu kafa.
Helalinen olan her kazanca İslam izin verir. Daha dinden haberiniz yok gelmişiniz fetva veriyorsunuz.
Yahudi eşek gibi çalışsın parasını tutsun 8 milyon yahudi 8 milyar dünyaya parası olduğu için hükmetsin, bilmem kaç milyar müslümanda "Peygamberin tek elbisesi vardı" desin.
Çalışacaksın elbisende olacak gücünde demi? Cihat şartlar uyuyorsa farzdır. Cihatta sadece silahla olmaz. Aklına gelebilecek her şey ile mücadele cihattır.
O zaman tüm müslümanların ikinci ücüncü elbiseye ihtiyacı yoktur çalışmayalım karnımızda doysun tamamdır.
Cebinde paran yoksa git aç bir mazlumu filistinliyi Doğu Türkistanlıyı doyur bakalım.
Paran varsa yaparsın silahını. Silahı da geç paran varsa hükmedersin Uygurlara, filistinlilere yapılan zulmü azda olsa engellersin.

Ekrem çaldı dıyorlar iddialar var laf etme diyon yani. Çalmak Tuik verilerinin söylenmemesinden daha masum bişey yani? Hocam Allah aşkına şu ana kadar gerçekten herkese keyifle cevap veriyordum şu yorumlarınızla gerildim kafaya bak