Allah zor günde kursağından kesip sana yediren annene babana sabırlar versin.
Benim vatanım her seyımden oncedır vatanın yoksa dinin olmaz namusun olmaz evladınız olmaz. Para pul baska biri demedim vatanım dedim. Bunu derken senin çocuklarını, kardeşlerini, anne babanı, namusunu da dolaylı olarak düşünmüş oldum (olumlu yönde). Bak vatan demek 1 kişi demek sadece benim anne babam demekte değilmiş. Kıyas olmaz.
Yani sana deseler ki 80 milyonun vatanımı anne baban mı deseler, sen anne babam diyebilirsin ben vatanım derim. O yoksa vatansızsan vatanın parçalanıyorsa hiçbir şeyin ıolmazç Namusun olmadan anne baba evladında boştur.
Okuduklarımı bi idrak etmeye çalış. SOnra Irak'ta abd askerlerinin neler yaptığını hatırla olur mu arkadaş sonra gel sabır dile birilerine.
Karısı kızı gözleri önünde soyulup topluca tecavüz edilen ıraklıları, suriyelileri düsünün vatanın o şekilde sıkıntıya girecekse orada olacaklar sadece sana da olmuyor komşuna arkadaşına kardeşine yeğenlerine akrabalarına da oluyor.
Kendi memleketlerinde elin p.cleri gelir namusuna bakar. Kardeş gördükleri ülkeye giderler yabancılar kimsesizler diye kardeş dedikleri namusuna musallat olur. Kimse kimseyi kandırmasın. Ben, cocuklarım, milyonlarca insan vatansız onursuz yaşayacaksa...
Annemin babamın sevgisini birilerinin demesiyle bir yere koyacak değilim. Kimi sevdiği kadını karısını tutar, kimi parasını anne babasından. Ben sadece vatanımı bayrağımı tutarım.