Chp içinde kavga var ? Şikayet eden Chpli ? Olabilir bu sana hukuksuz bir karar vermen için sebep mi.
Bu ne saçma bir düşünce.
Çok fazla polemiğe girmek istemiyorum.
Ama kısa vadeli hesaplar peşinde koşuyorsunuz.
Bu durum gelecekte ülkenin başına bela olacak.
YSK kararlarını tanımamak demek hiç bir seçimin artık sonucunun net olmadığı anlamına gelir.
3-5 Sene sonra Reisiniz gittiğinde göreceğim ben sizi.
Aynısı başınıza geldiğinde , aynı tepkiyi verebilecek misin. Sana bugünleri hatırlatacaklar. Örnek olacak o dava.
Nasıl bir hata yaptığınızın farkında değilsiniz.
Konu Akp chp değil. Konu ülke meselesi
Ben bır hukuksuzluk oldugunu dusunmuyorum. CHP aleyhıne ne olursa zaten hukuksuz oluyor. haaa bile bile chpde olsa, ateistte olsa kim olursa olsun hak yeniyorsa o hakkı yıyenınde Allah belasını versin.
Diğerkonu ise bizim yıllardır o hukuksuz dediğiniz şeyler başımıza geldi hocam merak etmeyin.
Katsayı dediler imam hatiplilerin önünü kestiler. Kılık kıyafet dediler başörtülüleri almadılar. Keyfi bile takabilir o örtüyü madem ülkede demokrasi var adam gibi olmalı. Yetmesi saçlarından sürüklediler.
Yetmedi o sözde demokrasi ile seçilen vekili hadsizce bu milletin gönderdiği yerden kovdular.
Bu ekremciği reis iftira yalanla yemek isteseydi orada değil 10-20 itirafcı gizli tanık o bu 500 tane olurdu.
Mantıklı olun bir parti neden yıllar öncesinden cb adayı cıkarır? Hangi akılla rakibim yıpratsın diye mi yoksa farklı amaçla mı?
Hani ekremcik diyordu ya "Atı alan üsküdarı geçti hadi silkele" gibi sözler. Bunlarda bile bir seyler arayın bence.
Reis gider başkası gelir babamın oğlu da değil. Jetlerde bilmem ne yaptıkları söylenen, hakkında o kadar iddia olan birine oy vermem iyi bildiğim birine veririm umarım yanılmam. Balıklar ürküyor diyen birine oy vermektense Yıldırımhanı Kaan'ı yapan birini tercih ederim