Melihhh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben direk domaine yönlendirdiğin de neden banlandığını pek anlamadım, Ben kendi yaptığım tüm sitelere yapıyorum otomatik içerikleri paylaşan bir bot yapım var sürekli yeni şeyler eklendikçe paylaşıyor yeni eklenen yoksa eskileri paylaşıyor resim eklemem gerekirse otomatik ai ile sıfır resim üretiyor ve paylaşıyor otomatik 3 yıldır programı kullanıyorum ve 1 tane hesap banlanmadı henüz.
Bu durumu daha önce araştırmıştım sıfır otoritesi olmayan domainlerle banlanmadan pin atanlar vardı pin geçmişlerini kontrol ettiğimde günlük 1-5 adet pinle başlayıp zamanla yükselttiklerini görmüştüm. Belkide günlük paylaşılan pin sayısıyla alakalı olabilir. Sizin durumunuzda buna benzer olabilir eğer siteleriniz de günlük fazla içerik girmiyorsanız ve az paylaşım yapıyorsanız spam politikasını atlatıyor olabilirsiniz.

Ancak pinterestin otoriter spam yapılmamış domainleri kabul ettiğine dair güçlü bir kanıtım var. Öyle oluyor ki daha önce pinterestte kullanılmayan spamdan dolayı google da banlı olan domainlerle pinlemek istediğim de bile domain banlı olduğuna dair bildirim gösteriyor.

Temiz sıfır bir domainle bunun da testini yapabiliriz. Birazdan konuyu güncellerim.