EKA Reklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda size katılıyorum. Lisans satıcısıyım bende, ilk giriş garantili kısmı bana saçma geliyor.

Yani en azından 30 günlük ürün için 7 gün garanti verilir. 1 senelik ürün için 1 veya 3 ay garanti verilir. Örnek Semrush herkes 150TL, ilk giriş veya 3 gün garantili satarken ben 600TL (KDV Dahil) full garantili satıyorum. Dönem dönem fiyatı düşürüp garanti süresini de düşürmeyi deniyorum ama pek içime sinmiyor açıkçası.
Elbette daha önce ilgili araçtan banlanan, çerez temizlemeden giren, kalitesiz VPN kullanan veya içerik politikasını ihlal edip hesabı kendi patlatan kullanıcıları ayrı tutuyorum. Benim bahsettiğim durum, tamamen satıcının tedarik yöntemi (bölgesel kampanya/kupon hileleri) yüzünden patlayan ve arkasında durulmayan hesaplar. Satıcı hesabın arkasında durabilmeli bence.

EKA Reklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oda uygun değil ki, konuşmanın öncesini bilmiyoruz. Belki alıcı hakaret etti

@FadeX; örnek olarak söyledim, hakaret ettiniz demedim direkt.
15 yıldır R10'dayım çok şükür bugüne kadar kimseyle bir problem yaşamadım ne kimseye hakaret ettim ne de beddua okudum. Niyetim o kişiyi ifşa etmek olsaydı zaten şikayet konusu açardım, bu yüzden burada isim paylaşmayı tercih etmedim. Benim buradaki asıl amacım şahısları hedef almak değil forum yönetiminin bu mağduriyetlerin önüne geçecek bir kural getirmesi adına yapıcı bir öneride bulunmaktır.

Teşekkür ederim yorumunuz için.