Hocam ben de şuanda 208 1.4HDI 2012 model araç var, acemiliğimi atmak için almıştım, çok şükür 1.5 senedir kazaya belaya bulasmadan sürdüm. İlerleyen süreçlerde ben de aracımı yükseltmeyi düsünüyorum nasip olursa 800-850k bandında, aklıma yatanlarda 1.3 egea var.

Çoğu araştırmalarım sonucunda performans olarak yetersiz olduğu söyleniyor ancak şuanki aracımda zaten yetersiz ve hız yapmayı seven birisi değilim.
En çok kafamı karıştıran 2 sorun var 1. malzeme kalitesi gerçekten iyi değil her yer plastik 2. konforunun kötü olmasından kaynaklı.

Tabiki fiyatıda ona göre 2022-23 model araç alıyosun bu paralara artıları eksileri illaki olacak ama en azından elden çıkarmak istediğinde hızlı satılabilir bir araç, parçası ve ustası bol, yakıtı düşük, değerlendirilebilir. Geriye aklımda 2016 1.33 Auris ile 2012 1.6TDI Golf'ler geliyor duruma göre bakacağız

Sarı siteden istersen bu urban pakete bakıp pazarlıkla aracı değerlendirebilirsin. İlan No: 1315361213

Not: Araç benim değil ilan no bırakmak yasak ise yorumum kaldırılabilir forumda yeniyim tesekkürler.