Merhaba şuan 3 *********** avukatla uğraşıyorum olmayan bir borcu var gibi birde faizleriyle tahsil etmeye çalışıyorlar. Hayatımda tanıdığım en inatçı insanım ve bu tür dolandırıcılara artık tahammülüm kalmadı. Sistemin açığından faydalanıp insanları madur ediyorlar. Aylardır iş arıyorum bulamıyorum ve banka da küçük paralara da bu köpek balıkları bloke koyuyor. Ev gecindiriyorum okuyan bir çocuğum var cidden bunalımdayım. Benim yerimde şuursuz birisi olsa gider ağız burun dalar ama ben ince düşünüp yine de insan kalmaya çalışıyorum. Bürokratik işlerden nefret ediyorum ama izlemem gereken başka bir yol var mı başka bir çözüm. Cidden ince düşünmeye ihtiyacım var. Bu avukatların canını sikmanin bir yolu var mı zaten *********** olduklarını kendileri de biliyor. Bunu bir öğrenme süreci gibi düşünüyorum ileride bu tip insanlar belki farklı şekillerde karşımıza çıkacaklar bunlar tam olarak hangi dilden anlıyor bilmiyorum. Bir kağıda imza atıyorsun ve borçlu oluyorsun hizmet yok sonra iptal etmiyorlar bilerek avukata devrediyorlar. Cidden bunun bir çözümü olmalı