Conquer0r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar öncelikle,
Son 1 yıldır sürekli şu açıklamayı yapmak durumunda kalıyorum. Yani insanlara tek tek uzun uzun durumu açıklıyorum

Önce yapay zekaya yaptırdığı görseli atıyor. Bunu teknik olarak basamayız programa çekeceğimi belirtip tek tek bütün her yerini vectorel olarak baskıya hazır hale getiriyorum.
Sonrasında şu yanıt geliyor. Zaten ben bunu yapay zekaya yaptırmıştım siz ne yaptınız ki ?
Benim yapay zekaya yaptırdığımın aynısını yapımşsın birde bunun için ücret mi talep ediyorsun ?
Başlıyorum tek tek işte yapay zeka sadece görsel hazırlar baskıda bu basılamaz vs. vs. yaklaşık 1-2 saat kadar kafasına oturtana kadar işi baştan baskı ctp kalıp forma cmyk ne kadar baskı terimi varsa açıklamak zorunda kalıyorum

Bir çoğuna aşağıdaki gibi bir metin iletiyorum ancak bu beni çok fazla yoruyor.

Sizler bu konuda nasıl bir çözüm buldunuz veya uyguluyorsunuz ne kadar başarılı lütfen paylaşır mısınız ?

"Bizim çalışma sistemimizde içerik ve metinler sizden kesinleşmiş olarak gelir. Bizim uzmanlığımız ise bu verileri estetik bir hiyerarşiyle yerleştirmek ve baskıya hazır hale getirmektir. Eğitim firmaları da önce içerik planını netleştirip bize iletir.

Sektörel olarak içerikte neyin eksik olduğunu biz bilemeyiz; ancak siz eklemek istediğiniz yazıyı bana iletirseniz, tasarımda onun için en uygun alanı ve yerleşimi biz belirleriz.

Ek olarak; yapay zekaya yaptırılan görseller doğrudan baskıya uygun değildir. Bu işlerin matbaadan kusursuz çıkması için bizim tarafımızdan baştan vektörel olarak çizilmesi ve CMYK renk formatına uyarlanması gerekir."
www.bidolubaski. com sizin dediğiniz hizmeti ücretsiz olarak sunuyor. Baskıya uygun değilse revize edip, kullanıcı onayına sunuyor. Belki de bu işlemi ürün fiyatlarına yansıtıyordur. Sizde ürün fiyatına cüzi rakamlarla yansıtabilirsiniz hocam