Aynen okudum. R10 Genel forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.
- MADDE 8 Hukuka ve adaba aykırı haller: Alaycı, üstenci ve küçümseyici üslup kullanılması, ticari veya normal iletişimde saygı sınırlarının aşılması bu madde kapsamında değerlendirilebilir.
- MADDE 13 Kişilik haklarına saldırı ve hakaret: Açık hakaret olmasa bile kişiyi küçük düşürücü, aşağılayıcı veya onurunu zedeleyici ifadeler bu madde kapsamında ihlal sayılabilir.
- MADDE 18 Suçlamanın kanıta dayanması gerekliliği: Şikayet eden kişinin başvurusu veya iddiasını itibarsızlaştırmaya yönelik, somut olayı küçümseyen ve değersizleştiren ifadeler bu madde kapsamında dolaylı değerlendirmeye konu olabilir.
- MADDE 25 Satış konularının kasten engellenmesi / baltalama: Ticari süreçte karşı tarafı küçük düşürerek veya alaycı ifadelerle güven zedeleyip ticareti olumsuz etkilemeye yönelik davranışlar bu madde kapsamında değerlendirilebilir.
- MADDE 27 Açıkça sömürüye sebebiyet veren sözleşmeler: Kötü niyetli şekilde üstünlük kurma, karşı tarafı değersizleştirerek ticari baskı oluşturma gibi durumlar bu madde kapsamında tartışılabilir (duruma bağlıdır).
- MADDE 38 Kuralların bütünlüğü ve etik kurallar: Forum düzenini ve genel etik kuralları bozacak şekilde alaycı, provoke edici veya küçük düşürücü davranışlar bu madde kapsamında yönetim inisiyatifiyle değerlendirilir.
https://www.r10.net/forum-kurallari/
Hocam sen beni tehdit ettin farkında mısın? Platforma bunu sen taşıdın, ben sana platform üzerinden bir cümle bile yazmadım. Hakaret etmedim, neden ticaret yapmak istemediğimi söyledim sadece.
Sen ne anlatıyorsun gece gece Allah için. Git yat uyu valla, iyi değil bak bu durum.