Ben de aynı fikirdeyim, güncelleme sonrası modellerin kotalarında düzenlemeye gitmişler bana göre... Yeni 5x Ultra planının fiyatlaması da buna biraz işaret (Pronun 2 katı fiyatı var), insanları buraya çekmek için Prodan kısalım 2 katı fiyatına 5 katı limit tanımlayalım gibi bir güncelleme olmuş görüşündeyim.

Allahtan Cockpit Tools güncellemesi gelmiş account switchleri sağlıklı çalışıyor, ama bu gidişler bi 10 tane Pro hesabına geçmek gerekecek gibi, biraz daha düşündükten sonra böyle bi yatırım yapabilirim diye düşünüyorum.

Lakin kendi deneyimi ve görüşümü vereyim arkadaşlar, OpenAI tarafında Codex'in token limit ve yenileme politikası "Pro" veya "Plus" planda şu an Google'in tüm AI planlarından daha başarılı, 2-3 haftadır full Codex üzerinde geliştirme yapıyorum, tokenin bittiğinde maksimum 1 saat mola verdiriyor, haftada bir yenileniyor(genellikle haftadan önce de reset atıyorlar hatta), ve plan + beyin fırtınası modu kesinlikle daha üst düzey bir modda, sorular, cevaplar, promptlar daha anlaşılır ve yönetilebilir, çok daha user-friendly geliyor bana.