Gencoglan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orkun hocamla AI maç analiz uygulamamızın özel versiyon iOS projesi için çalıştık ve sürecin her anında "iyi ki" dedim.
Projenin başından sonuna kadar, her aşamada bıkmadan usanmadan build alıp test etmemi sağladı. İşin en güzel yanı; benim neredeyse hiçbir şeye karışmama gerek kalmadı. Mağaza görsellerinin hazırlanmasından tutun, uygulamanın App Store'a yüklenip incelemeye gönderilmesine kadar her detayı tamamen kendisi anahtar teslim halletti. Bilgim olmamasına rağmen açılacak üyeliklere kadar vs tarif etti. Birebir tüm herşeyle a dan z ye eksik ilgilendi desem az
Yaklaşık 8-10 gündür sabah akşam demeden, adeta kendi yayınlayacak gibi sahiplenerek çalıştı. Ne zaman bir şey sorsam, saat fark etmeksizin (7/24) her sorumu büyük bir sabırla ve samimiyetle cevapladı.
R10'da sadece işini yapan değil, işine ve müşterisine bu derece saygı duyan, arkasında duran bir yazılımcı bulmak gerçekten çok zor. İşçiliği, karakteri ve iletişimi kusursuz bir insan. Hem harika bir uygulama teslim aldım hem de çok değerli bir dost kazandım.
Bundan sonraki tüm projelerimde çalışacağım tek adrestir. Gözünüz kapalı, arkaya yaslanarak işinizi teslim edebilirsiniz. Emeklerin için tekrar çok teşekkür ederim, bol kazançların olsun.

- Ne demek istediğimi birlikte çalışınca anlarsınız ancak 🌸🧡🙏 Bu veya herhangi bir uygulama için farketmez deneyin ve farkı hissedeceksiniz. Yazdığım yorumlara sığdıramam. 🙏
Çok teşekkür ederim hocam Sizinle çalışmaktan bende çok keyif aldım, sizinle tanıştığıma da çok memnun oldum. Umarım birlikte çalışmaya devam ederiz. Bol kazançlarınız olsun 🙏
Bundan sonra ki süreçlerde de desteğim devam edecektir 🙏