selamlar react ile GPT'den destek alarak bir hobi projesi üzerinde çalışıyorum.
https://mrtrclb.github.io/aquatakas-mvp/ adresinden erişilebilen bir MVP yaptım vibecoding ile. proje dosyalarım da github da
https://github.com/mrtrclb/aquatakas-mvp adresinde mevcut. sizce projeyi geliştirmeye değer mi? eğer bunu çalışır hale getirmek istersek tahmini ne kadar bütçe ayırmalıyız? bu mevcut dosyalar çöp mü? herşey sıfırdan mı yazılır? ne kadar sürede yapılabilir? sanal pos entegrasyonu, sosyal girişler, 2FA SMS ve Eposta doğrulama gibi özellikler olucak sayfaların tümü şuan MVP 'de çalışır durumda bir göz atarak dönüş yapabilirseniz çok sevinirim. çerçeve baya niş hatta nişin de nişi. hobi sahibi insanlar arasından akvaryuma ilgi duyanlara yönelik bir proje olarak düşünebilirsiniz yani. modern arayüz ve kullanışlı araçlara sahip bir web platformu ki akvaryum hobisine gönül verenler bilir bu hobinin ikinci eli adeta ölü. hem de türkçe kaliteli güncel bir platform ihtiyacı mevcut yani düşünürseniz böyle bir proje hayata geçirdiğinizde ben de kullanırım yani şaka maka. daha isim bile net değil kafamda hobiciden com olabilir hobicidenhobiciye olabilir petshop vb profesyonel ticari işletmeler için değil hobicilerin kendi aralarınd alım satım takas ücretsiz sahiplendirme vs amacıyla kullanabilecekleri kendi yaşadıkları yerdeki diğer hobicilere ulaşabilecekleri bir yer gibi düşündüm. burada rahatça yazıyorum çünkü gerçekten tecrübeli coder'lar developer'larımız ve girişimcilerimiz var. belki biri çıkar projeyi ben aldım yapıyorum der ben de kullanırım

burada paylaşma amacım gerçekten fikir alışverişi.. bu yaptığım şey mükemmel harika filan gibi iddialarım yok zaten yazılımcı da değilim altı üstü 4 5 saatte yaptım kendimce. biraz mesafe kat edince daha yolun başında bile olmadığımı çok derin ve deneyim gerektiren işler olduğunu ayrıca yz ile bir yere kadar götürebileceğimi işin sürdürülebilir olması için gerekli müdahale ve güncellemeleri geliştirmeleri de yapabilecek bir donanım gerektirdiğini de farkettim tabi. asıl soru şu üzerine gitmeli mi çalışmaya para yatırmaya değer mi?