SmmPanelin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam senle o zamanda konuşmuştum yok 1000 TL bakiyem yandı 1000 TL bakiyem yandı hiçbir şey yok çözmeye çalıştık problemi onun için de bir şey yapamadık ben kanıt gösteren herkesin tutarını attım. Tek bildiğiniz şey dolandırıcıdır demek. Onu da geçtim site satmaya değil almaya çalışıyorum şuanda dolandırıcılık yapma niyetim olsa satarım herhalde. Onu da geçtim geçmiş ticaretlerime bakabilirsiniz yaptığım ticaretler ortadadır. Siz sadece bu hayata konu baltalamak için gelmişsiniz böyle de devam ediyorsunuz. Bende kimsenin parası kalmaz o zaman ben domainimi bile kaybettim .
Arkadaşım ben konulara cevap bile yazmam. Belki ayda, yılda 1. Beni 2024 Ocak Ayında 1000₺ bir güzel çarptın ne kanıtından bahsediyorsun hala? Büsürü pm gönderdim sana o zaman.

O zamanlar arkadaşın hakkında şikayet açmıştım ona da , önceki ticaretlerim bellidir tarzı savunmalar da bulunmuştu. Çok akıllısın, bi süre normal devam edelim sonra insanları dolandırıp forumdan uzayalım. Ben senin foruma giriş saatlerini takip ediyordum, 2 günde 1 giriyordun görmezden geliyordun. Ve sen banlanmıştın benim konumdan sonra, kişinin banı nasıl açılıyor mağduriyet giderilmeden??