bana bakarsan grafik tasarım ve yazılım sektörü bitmedi neden bitmedi işi biliyon iş gücünü hafifletmek için araçlar var artık yazılım olarak 3 ayda yaptığın bir projeyi yazılımı bilen ve yapay zekayı doğru kullanan kişi 3 ile 7 gün içerisinde projeyi bitirmiş oluyor bunun sayesinde zamandan tasaruf etmiş oluyorsun ama şöyle bişe var ben kendimce yorumluyorum yazılım bilmiyorsan sadece araçları kullanarak bir yazılım yapmaya çalışıyorsan sıkıntı oluyor biraz çünkü elinde defter kağıt kalem var harfleri kelimeleri cümle kurmayı bilmediğin için ne yazacağın hakkında bir bilgin olmadığı için uğraştır ondan sonra yazılımcı tecrübesi ile yapay zekayı kullanarak haritakar yaratabilir burda önemli olan burda pazarlama işin sonucunda herkez bir proje çıkarıyor sonuçta o projeyi satmakta iş bide şöyle düşün tabi şuan teknoloji ilerledikte ilerliyor lafım yok ama bu yapay zekayı kullanarak alıştın bu seferde yaptın işi sürekli tekrar etmediğin sürece hantallaşıyorsun yapay zeka araçlarını kullanmadığın vakit bocalama başlıcak ve hantallığı tekrardan bilgileri tazelemek ve güncel kalmak için insanlar uğraşcak eskiden yoktu yapay zeka yapay zekayı ne amaçla kullandığına bağlı bence kendini geliştirme amaçlımı yoksa ful yapay zeka odaklı proje üretip iş bitirme tarzımı yapayzeka toolslarına ulaşamadığın vakit bide elinde müşterin varsa sıkıntıya girersin kısa öz olarak bence grafik tasarım ile yazılım sektörü ölmedi kafayı nasıl kullanıp nasıl bişeler yapabilirim devri bu yapay zeka araçlarıda işimizi kolaylaştırıyor sonuç pazarlamada bitiyor sen ne kadar tecrübeli olursan ol bi işe giremediğin sürece veya işi bilip bir ürün çıkarıp satamadığın sürece anlamı kalmıyor