tutuklu iken paket etmeleri kötü olmuş geçmiş olsun bizde hüküm giymeden paketlemiyorlardı iddaneme 1 yılda mı yazıldı çok uzun sürmüş Geçmiş olsun devlete dava açıp yattıgınız günlerin parasını alma zamanı
Adana Kürkçüler E tipi yol geçen hanı gibi olduğu için tutuklu vs demediler paket olduk o da perşembe günü ailem 1 sene içerisinde bir kez görüşüme geldi benden habersiz geldiler(ben gelmelerini o çileyi çekmelerini istemedim hiç bir zaman hep oyaladım onları) perşembe görüşüme geldiler cuma sevk olacaksınız diye aniden revire çıktık ve aileme haber verdirdim cumartesi sabah sevk olduk. nereye gideceğimizi yol güvenliği nedeniyle minübüste öğrendik. pazartesi koğuşa dağıtılana kadarda ailem nerede olduğumu bilmiyordu. Koğuştan birisiyle haber yolladım ben diyarbakırdayım diye onlarda kahroldu. ertesi gün telefonum açıldı hakkımı kullanmak için aradım başıma gelenlere onlar üzülmesin diye telefonu kapatana kadar sesimi bozuntuya vermedim içime attım derdimi sıkıntıyı. bu arada psikolojik olarak içeride aile desteği çok önemli.