Neden bırakıyorsunuz acaba?
Ekonomik nedenlermi hukuksal problemler mi yada başka birşey mi
direkt firmayı satsanız olmuyor mu?
Merhaba,
Öncelikle sorunuz ve ilginiz için teşekkür ederiz. Almış olduğumuz bu karar tamamen veda metnimizde de belirttiğimiz gibi artan maliyetler ve ekonomik nedenlerden kaynaklanmaktadır hakkımızda herhangi bir hukuksal veya idari problem kesinlikle söz konusu değildir. Firmayı bir başkasına devretmek veya satmak bizim için de bir seçenekti fakat bugüne kadar çizgimizi ve memnuniyeti korumak için çok büyük bir emek verdik markayı devredip müşterilerimizi sürecin sonunu öngöremediğimiz bir yönetimle baş başa bırakarak risk almak, bu süreçte yanımızda olan hiç kimseyi zor durumda bırakmak istemedik.
Ticari bir kaygıyla markayı devretmek yerine arkamızda tek bir şikayet bile bırakmadan, herkesin ücret iadesini eksiksiz teslim ederek dürüst ve etik bir şekilde sektöre veda etmeyi markamızın duruşuna daha uygun bulduk.
Yaklaşık 1 yıldır sunucunuzu kullanıyorum hiçbir zaman problem yaşamadım yenilemek için gün sayıyordum.

Hakkınızda hayırlısı olsun hocam yolunuz bahtınız açık olsun inşallah her şey için ben teşekkür ederim.
herşey için teşekkürler vexa 🙏
Merhaba,
Hakkınızda hayırlı olsun. Hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle.
İyi çalışmalar.
Merhaba,
Kararın sizin için kolay olmadığını anlıyorum, umarım bundan sonraki süreçte her şey sizin için daha iyi olur.
Eğer bu süreçte konuşmak, dertleşmek ya da bir konuda fikir alışverişi yapmak isterseniz, birbirimizi tanımıyor olsak da yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Herhangi bir konuda destek veya çözüm arayışınız olursa WhatsApp üzerinden de yazabilirsiniz: 0535 309 22 46.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.