pazaryazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam alacaksanız benzinli alın dizel çok pahalı durumda satarkende sıkıntı oluyor.
Benzinli araç bulamıyorum nerdeyse, hepsi çok eski model denk geliyor veya motor güçleri çok düşük denk geliyor.

white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam egeadan uzak durun.

Renault modellerine bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Egea'lardan neden uzak durmam gerektiğinden de kısaca bahsedersen sevinirim, en azından tam mantıklı bir neden arıyorum biraz kendime belki de. 1.4'ten zaten uzak duruyorum.
Renault 4'leri beğeniyorum, sadece 4'lere bakıyorum onlara da param yetmiyor ne yazıkki. Yoksa ben de Renault 4 bakıyodum. Clio'lara pek ısınamıyorum, 1.91 boyum var biraz ufak kalıyor bana sığamıyorum.

kezzapks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.3 ve 1.6 modelleri candır. 1.4'ten uzak durun.
Egea iyidir. Masrafsız araçtır.
Şu an tam olarak bu düşüncedeyim.

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Turbo benzin otomobil almaya bak.
Model olarak yüksek model almak istediğini anlıyorum.
Egea iyi bir seçenek.
Konfor iyi değil okey ama yol tutuş ve genişlik bakımından iyi bir araç.
Egea hibrit bakabilirsin temiz ve düzgün olan arabalar var.
Motoru falan güzel performans yine iyi ona odaklan derim
Benzinli olarak Egea 1.4 var ama ondan da uzak duruyorum. Onun dışında bazı turbolu benzinli motorlarda problem olabiliyormuş, araçlardan pek anlayan birisi olmadığım için kronik sorunlu bir motora denk gelmek de istemiyorum. Çünkü neredeyse tüm paramı verdim. Sigorta, kasko, noter vs ekstra masraflar için de mecbur kredi kartına gireceğim.

DortART adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.3 2023 model kullanıcısıyım fiyatına göre harika araç f/p
Teşekkür ederim, zaten ben de hız meraklısı birisi değilim. Eşimle gezmek için kullanacağız. Araç kullanmayı biliyor bile olsam hız zaten yapmazdım.

adarsukru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende Ağustos ayında alacağım parayı finanstan alacağım araç megan4 ama üzerine katmam lazım oldu da katamadım megana param yetmedi alacağım tek araç Egea
10 yaşında araca bineceğime 1-3 yıllık ekonomi aracına binerim daha iyi
1.3 1.6 bakmanızı tavsiye ederim en iyisi 1.6
ben de yeni model araba binmek istiyorum ve dediğim gibi zaten tecrübem yok, o yüzden çok eski bir araç alıp durduk yere bir problem çıkmasını istemiyorum. Tabiki eski arabada problem olacak diye bir şey yok ama önceki sahipleri nasıl kullandı bilemem tam olarak.
1.3 mj2'lerde daha yeni modelliler denk geliyor arada.
1.6 olarak da 2017-2018 denk geliyor.

Hangisine odaklansam aşırı kararsızım.