Ahmetkodak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda kaç kez söyledim ama bir lafımızı dinleyen olmadı sana kaç kez söyledim ama aldırış etmedin görmezden geldin boş yere akıl vermiyoruz yaşadığımız gördüğümüz tecrübe ettiğimiz şeyleri yazdık dinlemedin. bunu sana daha önceki açtığın bir çok konuda yazdım meyse bunu da yazayım hesap red alacak kapanmak üzere. kimliği yüklesen de yüklemesen de hesabın kalıcı kapanacak yazdıklarımızı az dikkate alsaydın bu durumu yaşamazdın. Forumu sadece kendi sorunlarını çözmek için konu açıp çözüm aramaktan başka birşey yapmıyorsunuz. Akıl çözüm arıyorsun söylenenleri dinlemiyorsun. hesap kasıyorum hesap 1 ayda söyle oldu böyle oldu insanlar bilgi edinme amaçlı soruyor söylemiyorsun nasıl kaçtığını ben biliyorum ama bu kasımların sonu sana hesaplarının kapanmasına sebeb olacağını söylemiştim oldu da. Daha dur açtığın kullandığın bütün hesaplar kalıcı kapanacak uygulamayı kullanamaz hale geleceksiniz. Bu kafa ile devam ettiğin sürece. Çözüm de yok boş yere para harcama. Açılan hesaplar tekrar kapanıyor.
haketti bence hiç üzülmüyorum 😂😂😂