Saadet zinciri gibi, "milyon kazandırdı" "800 bin tl kanıtlı gelir" vs ki mantıklı olan biri anlar zaten. Ben şahsen youtube kanaldan 800 bin kazanacam, kendime salak gibi rakip oluşturup o methodu eğitim yolu ile 3 5 kuruşa millete satacam. Asla yapmam. Bir defa zaten burdan anlaşılmalı hikaye olduğu. Saadet zinciride şu, alanlar bir şey anlamıyor başaramıyor bu defa kaptırdığı parayı çıkarmak için o da satmaya çalışıyor: Sistem bu şekilde devam ediyor. Bir tane facebook ta yıllardır reklam veren biri var. Hep teknelerde yatlarda video çekiyor. Milyon dolar kazanmış ve milyon dolarlık şirketlere ortakmış. Hadi len oradan derler adama... Öyle bir pozisyonda olsam, ailem bile benimle randevu almadan görüşemez. Ücretsiz seminer veriyormuş ta, ama facebook ta reklam verip para harcıyor. Elbet bunun acısını çıkaracak. Belli bir kaç bir şey ücretsiz sonra ücretli eğitim satışı. Ki baya kaz yolmuş gibi çünkü sürekli reklam veriyor. Daha konuşmaları bile prestijli değil. Herkesin düşünmesi gerekn şu öncelikle, " ben bu parayı kazansam neden 200 500 1000 gibi bir rakama pazarlayayım" -" ikincisi de neden kendime rakip oluşturayım veya pazarı paylaşayım".
Evet size şimdi gerçek bir motivasyon videosu bırakıyorum arkadaşlar. İyi izleyin lütfen.
https://www.youtube.com/watch?v=Y9ZacaPC19c