Profesyonel Web Zafiyet Analizi + Siber Güvenlik Danışmanlığı Paketi
Merhaba R10,
Son haftalarda sektörde yaşanan gelişmeleri hepimiz takip ediyoruz. Birçok site sahibi "bize bir şey olmaz" diyerek yola çıkıyor, ta ki bir sabah uyanıp veritabanının dark web'de satıldığını görene kadar.
Ben o sabahı yaşatmak istemiyorum.
Siber güvenlik alanında aktif olarak çalışıyorum. Web uygulamaları üzerinde manuel penetrasyon testi ve tehdit avcılığı yapıyorum. Şu anda portföyümü genişletmek ve referans kasabilmek adına sınırlı sayıda siteye özel bir paket sunuyorum.
PAKET İÇERİĞİ
ÖzellikDetay
OWASP Top 10 Kapsamlı Web Pentest SQL Injection, XSS, CSRF, IDOR, Authentication Bypass, File Inclusion, Business Logic hataları ve daha fazlası
Manuel Test AğırlıklıOtomatik taramaların kaçırdığı zafiyetleri insan eliyle buluyorum
Detaylı RaporHer bulgu için: PoC (kanıt), risk seviyesi, somut sömürü senaryosu ve düzeltme önerileri
Re-Test DesteğiDüzeltmeler sonrası ücretsiz tekrar kontrol
HEDİYE 1: HunterEye 1 Hafta LisansıKendi sitenizi sürekli monitor edin, zafiyetleri anında yakalayın
HEDİYE 2: 30 Günlük Siber Güvenlik DanışmanlığıTest sonrası aklınıza takılan her şey için doğrudan destek hattı
FİYATLANDIRMA
Normalde bu paketin değeri: 2.500 TL
Ama bu kampanya kapsamında:
SADECE 750 TL
(%70 indirim referans kasma dönemi olduğu için bu fiyatı görebilirsiniz.)
ÖNEMLİ
- Tamamen yasal ve izinli test. Hiçbir şekilde izinsiz tarama yapmıyorum.
- Sınırlı kontenjan: İlk 5 site sahibi bu fiyattan yararlanabilecek.
BAŞVURU İÇİN BANA YAZMANIZ YETERLİ
Özelden (PM) şunları iletmen yeterli:
1. Site URL
2. Test kapsamı (sadece web mi, API dahil mi?)
3. Teknik altyapı (XenForo mu, WordPress mi, custom script mi?)
Scoping görüşmesi yapıp size özel test planı çıkarıyorum.
"Güvenlik bir maliyet değil, sigortadır. Ve sigorta yangından sonra yaptırılmaz."
Güvenli ve sakin geceler dilerim.