hocam gerçekten ne diyeceğim bilemiyorum benmde. 5 milyon abone diyorum ya insan şu kanalı kapatırken iki kere düşünür gerçekten sanki 1 k kanal kapatıyorlar. hayır bide dedim ya kanal bomboş aboneden başka bir şeyi yoktu üzerinde ne pp , ne banner resmi ne içinde video. Kasım ayında telif değil politika ihlalinden 2 3 videom uyarı alınca kanala yazık etmek istemediğim için para verip yaptırdığım tüm özgün içerikleri sildim. Çünkü kanal benim için daha önemliydi. 7 8 aydır ise atıl durumda bekletiyordum tekrar kullanırım diye. Atıl durumda bomboş duran kanalı sanki aktif kullanıyormuşum gibi askıya aldılar. Birde sözde 12 saat inceleyip politika ihlali yaptığımı doğrulamışlar. Kullanılmayan hesapta ne yapmış olabilirim bunu açıkca söylemiyorlar ama.

Burdaki arkadaşlar haklı ama gerçekten inat ettim bu kanalı youtube ekibine yedirmeyeceğim. Gerekirse dava açacağım.
Dava açarsanız boşuna masraf edersiniz bir şey çıkmaz. Kullanım sözleşmesi var ve baştan kabul ediyorsunuz. Benim mesela binanceta 27bin lira içerde kaldı. Binance tr ye ihtar çektik. Biz binanceden bağımsız ayrı bir şirketiz dediler. Gidecek hong hong mahkemelerinde dava açacakmışız. Düşünün dava açma masrafı zaten tutarı geçiyor. Demem o ki bu tarz büyük firmalar kalıbına uyduruyor. Yasal zemin onlardan yana.