trendyolda takipçi kazanmak için, mağazayı takip edenlere 250TL üzerine 15-20TL indirim yapabilirsiniz. yarım elma gönül alma hesabı..
eğer daha fazla takipçi kazanmak isterseniz bir kaç tane "yem ürün" bulun ve o ürünlerden komisyon-kargo-ambalaj vs. hesapladıktan sonra kâr etmeyecek fakat zararda etmeyecek bir fiyata satabilirsiniz. bu şekilde yem ürünü alanlar hem takip eder, hem satış artar hemde yorum kazanabilirsiniz.
örnek olarak kasım indirimlerinde basit ve ucuz mutfak tartısı almıştım (beyaz renkli plastik gövde) adamlar o kadar komik fiyata sattı ki bundan para kazanmaları mümkün değil. fakat yüzlerce satıyor ve inanılmaz etkileşim alıyorlar. ayrıca kargo ödemek istemeyenler sepet tutarını artırmak için başka şeylerde alıyor ve ciro artıyor.
sizde kendi sektörünüzde çok satan yem ürün satabilirseniz etkileşim artar. ilk etapta takipçi ve yorum kazanmanızı öneririm.
Çok teşekkür ederim Tavsiyeleriniz için 600 tl üzeri 50 tl kupon yaptım 20 takipçi topladım öyle

Valla dediğiniz (ne kar ne zarar) olayını yapıyoru maslında Ondada iade gelir diye biraz çekindim malum kargo masrafları sıkıyor canımı. Onun yerine Çorap koydum şöyle düşündüm 2 kutu çorap sattığım da 50 tl kar ediyorum Geri gelmedi daha hiç Çok şükür geri gelse bile 70.80 tl zarara girerim kargo yüzünden, onu da reklam bütçesi olarak sayıyorum

Çok teşekkür ederim kıymetli yorumlarınız için minnettarım
Hayırlı olsun, bol kazançlarınız olsun hocam. Siparişlerin içine eklenen logolu bileklikli teşekkür kartları hazırlıyoruz. Özellikle yeni başlayan mağazalarda müşteriye daha özenli ve samimi bir sipariş deneyimi sunuyor. Küçük bir hediye detayı müşterinin aklında kalabiliyor; güzel yorum, memnuniyet ve tekrar sipariş almanıza fayda sağlayabiliyor. İlgilenirseniz örnek çalışmalarımıza Instagramdan bakabilirsiniz: @hediyeliikci
Aksam size de yazıcam müsait bir zamanda konuşmak hediyelikleri görmek isterim açıkcası Çok teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için minnettarım