Hocam gerçekten empati yaptığım yaşadığınız durum çok kötü Allah yardımcınız olsun elimden birşey gelse size yardımcı olmak isterdim.
Teşekkür ederim hocam.
Maalesef hocam, aynı durumu tanıdığım birçok arkadaşım yaşadı. İnstagram bu konuyla alakalı opsiyon almamakta ısrarcı.
Instagram'dan sonra tek güvenli liman youtube dedik oranında yapay zeka sistemleri aynı işlemlere başladı. Kanalda video yok gizlide bile değil direkt zaten silmişim tüm videoları, aktif video atılmıyor, kapak fotoğrafı yok profil resmi yok. Bildiğin atıl durumda duran bomboş kanalı aylar sonra bu sebeple kapattılar. Birde youtube destek manuel inceledik politika ihlali var diyor. Arkadaşım bomboş aylardır atıl duran içinde tek içerik olmayan kanalda nasıl bir politika ihlali yapılmış olabilir. İncelemelerimde 10 12 saate yakın sürdü manuel inceleme diye umutlanmıştım ama adamların manuel incelemesi bile bu işi beceremiyor.
Şöyle düşünün yani r10 profilimi atıl durumda bırakmışım bir sene girmemişim bile yönetim durup dururken kardeşim şunu yapmışsın diye alakasız şekilde ceza veriyor ne ticaret yapmışım ne mesaj yazmışım aylardır foruma. Youtube'un yaptığı tamamen böyle bir durum şuan örnek vermem gerekirse tamamen saçmalık.